Velký Týnec, 783 72
+420 603 194 700
corazon.os@seznam.cz

6. BEZPEČNÝ SED – psoas (sval duše)

6. BEZPEČNÝ SED – psoas (sval duše)

Správná jízda na koni má uvolňovat a otevírat pánevní oblast.

Toto setkání je zaměřené na správný sed.

Uvolnění pánve je pro ženy těžší, jelikož ženská sexualita (i její vyjadřování) byla po dlouhou dobu potlačovaná. Pohyby pánví nám dělají nám větší problém než mužům. Je třeba se na tuto oblast více soustředit a začít s ní znovu vědomě pracovat. Díky jízdě na koni se můžeme naučit, jak tuto oblast vyčistit, posílit a nabít  životní energii.

PSOAS se nazývá –  SVAL DUŠE

Je několik svalů, kde se v těle ukládá strach, jedním z nich je právě psoas. Při jízdě na koni nás strach blokuje v pohybu a uvolněnosti, je to právě tento sval. Abychom mohly uvolnit záda i celé tělo a jít s pohybem koně, musíme mít silný, pružný a uvolněný střed – těžiště – hara – psoas. Více o psoasu zde.

 Doporučuji terapii pomocí:  Matrix – NeuroStimu (přístroj, který vyvinuli v Německu, odkaz: NeuroStim.) Jemné vibrace Matrixu rozpohybovávají vodu (život) v nás, až na úrovni buněk a buněčného prostoru. V rámci kurzu za poloviční cenu. Více zde.


Časový harmonogram je na vás, doporučuji max. 2 výukové bloky po 90 min. za den. Můžete přijet na den čí víkend. (Po výuce je třeba dát tělu čas na vstřebání a integraci nového prožitku, doporučuji relaxaci s koňmi, procházku atp.)

CENA: 90 min/ 1000,- Kč / osoba. (Tyto setkání jsou max. pro dvě osoby, příplatek za další osobu 500,- Kč). (- Celková cena, např.: ubytování 800 + výuka 2×1000 =2500,-)

Co vás čeká:

  • vystoupení z pohodlí domova
  • propojení se ženskou energií, koňmi, přírodou,…
  • psycho-somatická praxe s tělem (dech, zvuk, pohyb, dotyk)
  • objevování inteligence těla,
  • zjemnění a přijímání svých potlačených částí (stínu)
  • zpomalení, vnímání, cítění a naslouchání tělem

 *Tato praxe je založenou na psycho-somatice a moderní neurovědě.

Přihlášení je platné pouze po zaplacení nevratné zálohy 444,- Kč na účet: 4326386001/5500.   

– přečtěte si prosím všeobecné podmínky. 

Místo konání kurzu je u Olomouce, více-https://masazekoni.cz/kontakt/ (Nabízím také možnost ubytování.) Více informací na mém mobil. čísle: 603 194 700.

Přihlášení pomocí tohoto formuláře:

POBYTY