Velký Týnec, 783 72
+420 603 194 700
corazon.os@seznam.cz

Smysluplný život s EQ

Říkají nám, že opravdové harmonie a štěstí lze dosáhnout prostřednictvím peněz a úspěchu…… NESMYSL.

Naší odpovědností je – naučit se – jak žit v tomto světě. Naučit se vnímat a ovládat své vlastní emoce a převzít za ně odpovědnost. Naučit se, kde najít bezpečí a kde ho naopak nehledat.

Jsme zahlceni informacemi a technikami, jak vydělávat tisíce, ale nevíme, co a kde vlastně jsou naše hranice a kdo jsme.

EQ = Emoční inteligence – určuje naši schopnost emapatie, sebeovládání, sebeuvědomění a spolupráce. (EQ je pro úspěšný a spokojený život důležitější než IQ.)

  • Učme se tvořit bezpečný prostor pro sebe i své blízké.
  • Učme se pracovat se svými emocemi a rozumět tomu, jak fungujeme zevnitř ven.
  • ZA POMOCÍ EQ (emoční inteligence) a KONÍ Equus (kůň) rozvíjejte sebe.
  • Koně nezajímá, jak vypadáte, kolik máte v bance a jakou pozici zastáváte. Zajímá je, jak se díky vám cítí.

Začněte tvořit svůj život nejprve v sobě.

Propojte se s dalšími lidmi, kteří chtějí rozvíjet svou Emoční Inteligenci

Mnoho našich problémů vzniká z oddělenostiod sebe, od ostatních lidí, od přírody a proudu života. Tato odpojenost a necitlivost nás uzavírá do izolovanosti a osamělosti. Žijeme sami se sebou, jako s cizím člověkem.

Začněte tvořit laskyplný vztah s tím nejdůležitějším člověkem ve svém životě – se sebou samým.💗 EQ a KONĚ nás učí navazovat hlubší vztah sám se sebou.

Slova nás nemění – pojďte to žít.

Nabízím prostor pro projekty v přírodním prostředí:

  • K dispozici je prostor na – tanec, masáže, cvičení, kreativita, aktivity spojené s tělem, zahradou, přijďte rozvíjet vlastní kreativitu a citlivost.
  • Pomáhejme si při tvoření kurzů a jiných aktivit – vaření, zahradní kreativita, pojďte zkusit muzikoterapii, malování. Každý máme co nabídnout, nebojte se přijít a tvořit, nečekáme umělecké kvality. Ceníme si obyčejnosti. Nebojte se, že nic neumíte.
  • Objevte nové cesty k seberealizaci. Každý máme co nabídnout ostatním.
  • Je třeba se učit propojovat s ostatními, pro náš pocit bezpečí a sounáležitosti.

Pokud chcete rozvíjet svou EQ, trávit více času v přírodě a učit se od zvířat, vyplňte tento dotazník:


KDO JSEM:

Lenka Corazon – po 20 letech cestování za koňmi různě po světě už konečně žiju na svém kousku divoké přírody i s koňmi. Baví mě spolupracovat s dalšími zajímavými lidmi, co žijí netradiční životy a proto tvořím toto.


Nabízíme:

1

RETREAT (ústup do bezpečí)

2

Kontakt s koňmi staňte se

EQ Přítelkyní

3

Přijeďte na návštěvu

Pobyt u koní


Peníze a hmotná hojnost nejsou cílem naší cesty. Hojnost je prostředek, ne cíl. Nejde o to vydělat víc, aby si člověk ještě víc pojistil svoje komfortní zóny. Jde tu o to získat snazší přístup k cestě osobní evoluce, získat pro tuto evoluci dostatečnou podporu, mít dostatek času a bezpečný prostor pro vyjádření.

Cílem je laskavý, respektující a neohrožený člověk, vědomý si vlastní síly. Člověk, který ví, co chce a ví, co nechce a podle toho žije svůj život. Člověk, který respektuje svoje potřeby i potřeby ostatních. Cílem je zdravý a stabilní pocit sebehodnoty a sebeúcty, který není nijak egoistický nebo arogantní.

Takový člověk nemusí být za každou cenu bohatý. Přeji všem hluboké uvolnění a ochotu bezpečně vystupovat ze standardizovaných normálů.


Tyto 3 myšlenky ničí lidskou bytost nejvíce:

– Jsem sám –

Kdo jsem – nic neznamená

To,co dělám – nic neznamená

Bohužel hodně lidí se dnes právě takto cítí. Více o tom krásně mluví na TEDx terapeut Max Strom:

Vlastní hodnoty není možné dosáhnout hlavou. Tu je třeba poctivě procítit, prodýchat a prožít. Pojďme propojovat hlavu – srdce a břicho (solar~plexus) tato cesta není pro filozofující duchovní, je to sféra skutečné síly a akce.

Solar~plexus je o tom, jak to člověk skutečně žije.